2020-05-11 Trondheim Solo Sessions #1: Amalie Dahl // Nicolas Leirtrø – Dokkhuset

De presenterer seg med følgende ord: “Trondheim Solo Sessions er en ny konsertserie hvor byens unge musikere får en unik mulighet til å utfolde seg i et soloformat, da med et ekstra fokus på Trondheims musikkstudenter. Her ser noen prosjekter dagens lys for første gang, mens andre prosjekter allerede er i full fart på vei mot det etablerte.”

Første utgave gikk for utsolgt hus på Dokkhuset (dvs 50 i disse rare tider). Amalie Dahl på altsaxofon og Nicolas Leirtrø på barytongitar med hvert sitt spennende friimpro-sett – og et duosett som ekstranummer.
Konsertserien går hver mandag fram mot sommeren og de satser bredt på alle sjangre. Det er bare knapt 50 billetter til hver konsert så her er det lurt å kjøpe billett på forhånd!

 

Leave a Reply