2019-05-10 Trondheim Voices “Rooms & Rituals” – Jazzfest, Verkstedhallen

JazzExpo-programmet under Jazzfest byr på muligheter til gjensyn med noe av det aller beste fra denne byen. Og Trondheim Voices kommer ganske så nært toppen av denne lista. Fabelaktig improvisert sang med sorroundlyd og klangeffekter gjennom Asle Karstads Maccatrols. Musikken finnes utgitt på plate, men dette er en opplevelse for alle sanser som man kun får fullt utbytte av når man er tilstede. Spesielt med slik magisk lyssetting som Ingrid Skanke Høsøien skapte.
For oss som har opplevde dem noen ganger før fikk vi en ekstra liten bonus ved at elektronikken døde i noen minutter. De høres helt fantastisk ut uten elektroniske effekter også!

Sissel Vera Pettersen
Anita Kaasbøll
Siri Gjære
Torunn Sævik
Tone Åse
Live Maria Roggen
Heidi Skjerve

Lyddesign: Asle Karstad
Lysdesign: Ingrid Skanke Høsøien
Kostymedesign: Henrik Vibskov

 

Leave a Reply