2019-01-26 Hedvig Mollestad Trio – Verkstedhallen

Jeg har da sett Hedvig Mollestad Trio ganske mange ganger etterhvert, og det er alltid et høydepunkt å oppleve denne powertrioen bryte lydmuren i alle retninger. Den nye plata de turnerer med heter Smells Funny, men om det lukta noe av denne konserten i Verkstedhallen så er det svidd. For her var trøkk og energi jekka opp enda et par hakk i forhold til det vanlige. Det er så man bare blir stående og trampe takta og glise bredt hele veien. Makan.
Nesten 90 minutter varte herligheta, og som ekstra bonus kom Snah opp på scena og fyra opp siste ekstranummer. To av verdens absolutt beste gitarister sammen på scena i Verkstedhallen der altså.

Frieri på konserter er ganske sjelden kost. Men denne gangen var det Julie Falkevik som fridde til sin Ellen Brekken via storskjerm i salen, mitt i konserten. Og Julie fikk selvfølgelig sin Ellen, til gledesrop og vill jubel fra hele salen. Gratulerer til begge to!

 

Leave a Reply