2018-09-21 Susanna : ‘Go Dig My Grave’ – Dokkhuset

Ingen synger sanger så vakre og melankolske som Susanna Wallumrød.  ‘Go Dig My Grave’ er et prosjekt hvor hun tolker andres sanger på sin helt egen personlige og unike måte. Det er tradisjonelle sanger, Joy Division, Henry Purcell, Charles Baudelaire eller andre – alt bundet sammen til en mørk enhet i måten sangene tolkes på. Den magiske stemninga senka seg fra første sangen, drikkevisa Rye Whiskey, og satt igjen lenge etter at vi hadde fått en utenomjordisk versjon av Lou Reeds Perfect Day og ekstranummeret; AC/DC-klassikeren It’s A Long Way To The Top – i en om mulig enda mer nedpå versjon enn Susannas plateversjon fra 2006.
Med seg på scena hadde hun Giovanna Pessi – barokkharpe, Frode Haltli – akkordeon og Sarah-Jane Summers – fele, som sammen skapte årets gåsehudstund.

 

Leave a Reply