2017-11-17 Black Moon Circle – Freakout in the Fjord, Verkstedhallen

Siste band på Freakout in the Fjord – favorittene Black Moon Circle. Bedre spacerock finner man vel ikke. Sjøl ikke at liquid lights-mannen Kristoffer var vikar for liquid lights-mannen Simon som var vikar bak trommene for trommis Peran som var ute med brudd i handa forhindra ikke det. Om det utdeles gullmedalje i VM i spacerock så er det ingen tvil om hvem som får den.
Man får ikke så mange sanger på en konsert med Black Moon Circle men de er til gjengjeld lange, gode, og tar publikum med langt ute i det ytre rom. Denne gangen fikk vi en ekstramotor til hjelp også. Felemannen som ikke rakk konserten sin med Øresund Space Collective rakk endelig fram fra Sverige via Bergen, og fikk være med på siste sangen. Herlig.

Leave a Reply