2017-04-07 Snøskred – Moskus Bar

Snøskred starta vel antagelig som et slags shoegaze/drømmepop-sidespor på ett eller annet tidspunkt mens gruppa Your Headlights Are On forvandla seg til Broen. Besetninga var den samme som Broen, bare med Karl Klaseie som vokalist istedet for Marianna Sangita. På den nyest plata Empty House , som kom i fjor, var det imidlertid bare Karl Klaseie og Lars Ove Fossheim igjen, mens Kyrre Laastad og Martin Hvidsten Berger hadde kommet inn. Og musikken hadde forvandla seg til noe unikt melankolsk og Snøskredsk. De spiller da også nesten utelukkende nytt materiale. Konserten på Moskus besto av hele den siste plata, og bare en låt fra den forrige.
Veldig gitarbasert, og med tydelig preg av Lars Ove Fossheims til tider ganske så frenetiske spill. Det var masse melankolsk energi, og som avslutning fikk vi selvfølgelig desperate og Talking Heads-aktige (ihvertfall er det noe der som for meg bringer tankene dit) Preparations. Etter den er det ikke mye mer som kan spilles.

 

Leave a Reply