2017-03-18 Revolver – Byscenen

Når Beatles ikke har spilt en konsert siden 1969 er det flott at noen tar ansvar og holder musikken levende. Ulf McCartney Risnes og Øyvind Lennon Holm fikk med seg Truls Harrison Waagø, Magnus Starr Forsberg – og den sjette Beatle, Thomas Preston Henriksen og lagde halvannen times fest med hits fra Beatleskatalogen. Så får det heller være at McCartney var høyrehendt og at Harrison var utstyrt med den ikoniske Höfner-bassen (verdens dårligste bassgitar ifølge Truls Waagø – men det var Den Paul McCartney hadde råd til, og han laga noen brukbare bassriff på den).
Og nei, publikum var ikke bare gamliser på 70+ – det var mange blant publikum som må har arvet platesamlinga fra besteforeldrene. Og publikum ble fornøyde – og alle ville ha mer. Det er umulig å rekke over hele katalogen i løpet av én kveld.

 

One thought on “2017-03-18 Revolver – Byscenen

Leave a Reply