2017-02-05 Tsundami – Moskus Bar

Når Tsundami – aka Jazzlinja ved Sund Folkehøgskole – skal legge ut på turné kan det like gjerne starte med en verdensrekord. Aldri før har et så stort band stått på scena på Moskus Bar. 18 musikktalenter spilte i to timer for et fullsatt lokale – som takket være stor velvilje fra Magnus holdt åpent på en søndag, kun for denne konserten. All musikk var skrevet av elevene sjøl og var veldig variert – fra vakker sang, via frijazz til seriøs og høylydt gitarshredding. Hvert nummer hadde forskjellig besetning – så logistikken med musikere og instrumenter inn og ut var imponerende nok i seg sjøl. Og på det store avslutningsnummeret var alle 18 på scena samtidig, så publikum ble nærmest dytta mot bakveggen.
Møt opp når de lander i et lokale nær deg i løpet av de neste to ukene.

Emma Maja Løken – vokal
Sophie Amalie Strøm – vokal
Ingrid Skåland Lia – alt-saxofon
Jenny Kristine Frøysa – alt- og barytonsaxofon
Jens-Jonas Francis Roberts – klarinett
Ørjan Hammer Vollvik – trompet
Celine Bergum – piano
Arne Bredesen – el-gitar
Kristian Haug – el-gitar
Martin Haukedal – el-gitar
Jone Kuven – el-bass
Øystein Høynes – el-bass
Alf Høines – kontrabass
Nicolas Leirtrø – kontrabass, barytongitar
Mathias Haaland Wang – trommer
Sigurd Steinkopf – trommer
Trym Saugstad Karlsen – trommer
Øyvind Leite – trommer

Leave a Reply