2017-01-02 Tomas Järmyr – Motorpsychos nye trommeslager

Katta er endelig ute av sekken og svensk-trondhjemmeren Tomas Järmyr er offisielt presentert som den nye trommeslageren i verdens beste band – Motorpsycho. Tomas er ikke bare en trommeslager i verdensklasse, han er også helt umulig å plassere i en bås. Han har føttene godt planta i alle sjangre – og behersker alt fra de vareste lydlandskaper på solo cymbaler til hardcore pønk og lydinfernoet han leverer sammen med Zu. Her er noen konstellasjoner jeg har opplevd ham i de siste par-tre årene.

One thought on “2017-01-02 Tomas Järmyr – Motorpsychos nye trommeslager

  1. Hei Thor Egil, Tusen takk for fantastiske bilder og dypdykk i en musikalsk verden som er spennende som bare f….!! Dine “mail” med updates fra Trondheims musikkverden er ubetalelige. Keep it up, så skal vi dødelige i periferien bli mye flinkere til å prøve å fange opp noen av de konserter/happening du formidler fra i året som kommer. Masse hilsener fra Helga og Anders på Stjørdal

Leave a Reply