2016-12-17 Den store juletrefesten II – Byscenen

Når det kommer til juletrefester er det ingen som kommer i nærheten av denne; Per Borten & Co presenterer Den store juletrefesten for andre gang på Byscenen. Med Spidergawd (Per Borten, Halvard Gaardløs og Kenneth Kapstad) pluss Roar Øien,  Alex Pettersen og Haakon-Marius Pettersen som bunnsolid backingband fikk vi et 20-talls klassiske høydepunkter med nesten like mange gjestevokalister. Om noen høydepunkter om mulig var enda høyere så vil jeg framheve Tone Åse og Ståle Storløkkens hyllester til Leonard Cohen og ELP, Rohey Taalah som sjarmerte salen fullstendig i senk, og  – som i fjor – avslutningsnummeret til Mia Marlen Berg. Hun løfta taket av hengslene med en himmelropende versjon av Purple Rain.
Det bare å begynne å glede seg til neste års juletrefest allerede.

Leave a Reply