2016-12-09 deLillos – Byscenen

Min første konsert med deLillos var i ’85 like etter at de ga ut sin første single Johnny Fredrik/Fugl i bur, sammen med et 20-talls andre på Samfundet. Neste konsert var noen måneder senere – det legendariske pyjamaspartyet i den fullpakka storsalen, etter den neste singlen Tøff i pyjamas. Resten er historie – og her er de på Byscenen, like spenstige 30 år etterpå med hits nok fra et 20-talls plater til å fylle flere konserter. Og de kom, mellom sangene fra den siste plata Peiling på seiling.  Humøret var strålende hele veien, og de var ikke mer programmerte enn at de spanderte Kongepuddelen Odd bare fordi noen i publikum ba om det.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s