2016-10-17 Yodok III – Dokkhuset

Et kjærkomment besøk i byen av monsteret som går under navnet Yodok III, med Kristoffer Lo, Tomas Järmyr og Dirk Serries. Konserten skulle egentlig ha vært på Blæst men Dokkhuset steppa heldigvis inn og tok over – takk for det!
Man kan få inntrykk av at de kun spiller releasekonserter – kveldens konsert markerte slipp av plata som ble spilt inn på Roadburnfestivalen i vår, som igjen var releasekonsert for plata fra forrige års konsert på Dokkhuset. Og kveldens konsert ble også tatt opp, så den dukker sikkert opp på plate – eller kassett – etterhvert. De starter som vanlig helt stille, med å bygge opp vare lydlandskap som sakte bygges opp i intensitet. Til vi til slutt står overfor et lydinferno av feedback og trommer som truer med å riste ned alt som er av luftekanaler og annet utstyr som henger i taket. Utrolig hypnotiserende. Det vil si – det er ikke slutt – vi blir sakte tatt ned igjen til vi endelig lander mykt på gulvet når de siste tonene stillferdig stilner hen.

Leave a Reply