2016-09-06 Siril & Alf – Moskus bar

Vakkert rett og slett. Siril Malmedal Hauge og Alf Hulbækmo holdt slippkonsert på Moskus for sin plate med sin egen musikk rundt tekster av dikteren Nils Yttri, og egne tekster. At plata ennå ikke er tilgjengelig er jo synd, men lite å gjøre med.
Sirils følsomme stemme sammen med Alfs vare og søkende pianospill går opp i en større enhet som gjorde at jeg ble helt satt ut til tider. Heldigvis brøt de opp magien litt med noen underfundige historier om sangene innimellom, slik at ikke publikum helt glemte å kjøpe sitt øl. Kanskje vi kan få en ny slippkonsert når plata virkelig ankommer?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s