2016-05-07 Kjetil Møster vs Terje Tysland m.NTNU Jazzensemble – Jazzfest, Dokkhuset

Kjetil Møster fikk i oppdrag å rearrangere Terje Tysland som årets prosjekt. Og heldigvis har han lagt ganske stor vekt på tekstene i sin bearbeiding. Vi fikk virkelig føle hvor mørkt en del av stoffet egentlig er. Det er lett å overse i Tyslands egne feststemte innspillinger. Kjetil Møster sjøl holdt seg ganske i bakgrunnen som orkestermusiker og overlot fokuset til de andre på scena. Helt til han slo til på avslutningsnummeret «Heile livet» – da så det ut som til og med medmusikerne ble tatt på senga av den ekstatiske soloen som løfta det hele til hallelujahøyder. Og hedersgjesten måtte tørke noen tårer akkurat der.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s