2016-04-16 Motorpsycho – Storsalen, Samfundet

Man kan si mye om storsalen på Samfundet – svett, dårlig lyd, klistrete gulv, etc. Men den har vært arena for mange store musikkopplevelser opp gjennom årene. Og nå var Motorpsycho tilbake for å avslutte Norgesdelen av vårturnéen. Og de leverte så det holdt. Bra lyd og topp show gjennom nesten tre timer. Store deler av den siste plata, som har mer enn et snev av Pink Floyd over seg (og da snakker vi den beste siden av PF), sammen med høydepunkter fra hele karrieren.
Nå skal de ut i Europa og spille, men det hindrer ikke at europeerne kommer hit for å se dem. Jeg prata med både sveitsere og tyskere før konserten som hadde kommet til byen ens ærend for å se Motorpsychoutstillinga på Rockheim og for å se bandet  på heimebane. Den neste prisen de innkasserer bør kanskje være en turistnæringspris.
Neste sjanse til å se dem i aksjon her i byen blir antagelig i orkestergrava på Trøndelag teater, men der skal de til gjengjeld sitte hele høsten.

One thought on “2016-04-16 Motorpsycho – Storsalen, Samfundet

Leave a Reply