2016-03-29 Skadedyr – Dokkhuset

Suveren slippkonsert for Skadedyrs siste plate Culturen. Det tolvhodete skadedyret består av musikere som alle sammen er med i minst tolv andre band – det er ihvertfall et inntrykk man kan få. Det virker også som om alle har tatt med seg tolv meldodier, i tolv sjangre, og putta inn i musikken til Skadedyr – i hver eneste låt. Her er det lite tværing i det uendelige over et enkelt lite tema, snarere tvert i mot. Det hoppes fra tue til tue i et utrolig tempo men det henger likevel fint sammen på imponerende vis.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s