2016-03-12 Spidergawd – Byscenen

For et par måneder siden spilte Spidergawd en fenomenal intimkonsert hvor de presenterte det nyeste albumet sitt på Livid Jeans. Så har de vært på både Europa- og Norges-turné, før de avslutta med å komme heim og spille en heidundrende konsert på Byscenen. Ingen tegn til turnéslitasje og lei-av-musikken-holdning her. Vi fikk strålende humør og fullt trøkk fra begynnelse til slutt. Spidergawd har vel relativt få rolige ballader på repertoaret i grunnen. Det var hovedvekt på de nye sangene, men vi fikk også noen «gamle» låter, som Per Borten sa det. En festlig kveld, og etterpå heim med øresus.
Så nå er det vel bare å vente på neste utgivelse med påfølgende konsert.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s