2016-02-20 Atlanter – Klubben, Samfundet

En vanlig lørdagskveld i Trondheim, altså minst to konserter man må få med seg men som går samtidig. Atlanter vant denne gangen, hadde ikke sett dem før – men det blir definitivt ikke siste gangen. Fantastisk musikk mikset fra flere verdenshjørner. Her var det Mali-blues som vår egen guru på sånt, Mattis Kleppen, ville ha følt seg hjemme i umiddelbart. Og et utrolig tight samspill mellom de fire på scena samtidig som sangene fikk slippe løs fra plateformatet og strekke seg ut i frie partier. Takk for 90 herlige minutter.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s