2015-12-12 Motorpsycho – Byscenen

Julekonsert med Motorpsycho på Byscenen blir aldri feil, det er der jula starter. En smekkfull sal fikk som vanlig en god blanding av gamle og nye sanger i muntre versjoner. Og som alle håpet på fikk vi en smakebit fra det neste albumet Here Be Monsters, som kommer i februar. Ettersom Ståle Storløkken så seg nødt til å trekke seg fra sin tiltenkte rolle i det prosjektet var det stor spenning om hvem som ville steppe inn i stedet. Og guttene har gått i motsatt retning, og tatt en grusom hevn. På den nye låta Monsters entret Thomas Henriksen, som også sitter i orgelsalen i Sugarfoot, scenen. Men ikke nok med det – i tillegg stilte Bent og Snah seg opp ved hver sin synth, og kjørte i gang en halvtimes låt som kunne ha vært laget av Pink Floyd om de hadde fortsatt i retning Echoes istedet for å slå seg på popmusikk. Thomas hang med på resten av konserten og krydra med sine synther. Ikke helt telepatisk forbindelse med resten av bandet ennå – Bent måtte gi synlige nikk med hodet innimellom, men det kommer sikkert etterhvert.

Det er bare å glede seg til den nye plata og vårturnéen.

Leave a Reply