2015-11-26 Hans Stenøien & Sugarfoot – Blæst

«Hei, vi e oppvarmingsbandet!» var Øyvind Holms innledningsreplikk da Sugarfoot gikk på scena, og så fikk vi en rekke høydepunkter fra Sugarfoots hardtslående countryrock – inkludert teasers fra deres neste plate, som ble spilt inn i USA i høst. Veldig lovende.

Så ble Hans Stenøien introdusert med litt vennskapelig mobbing fra bandet, og slippkonserten for plata «Tonight We Bloom» kunne starte. Flere av oss syntes jo det var nesten rått parti å sette nytt og uhørt materiale opp mot Sugarfoots egne mange publikumsfavoritter. Det er tøff konkurranse, men materialet glir inn etter noen runder på platespilleren i ettertid. I tillegg ble stemninga sprita opp litt med noen slagere innimellom fra Hans Stenøiens tidligere band Epinastic Movements.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s