2015-11-26 Hans Stenøien & Sugarfoot – Blæst

“Hei, vi e oppvarmingsbandet!” var Øyvind Holms innledningsreplikk da Sugarfoot gikk på scena, og så fikk vi en rekke høydepunkter fra Sugarfoots hardtslående countryrock – inkludert teasers fra deres neste plate, som ble spilt inn i USA i høst. Veldig lovende.

Så ble Hans Stenøien introdusert med litt vennskapelig mobbing fra bandet, og slippkonserten for plata “Tonight We Bloom” kunne starte. Flere av oss syntes jo det var nesten rått parti å sette nytt og uhørt materiale opp mot Sugarfoots egne mange publikumsfavoritter. Det er tøff konkurranse, men materialet glir inn etter noen runder på platespilleren i ettertid. I tillegg ble stemninga sprita opp litt med noen slagere innimellom fra Hans Stenøiens tidligere band Epinastic Movements.

Leave a Reply