2015-10-28 Østfrost EP-release – Isak

Østfrost har modna ganske solid siden jeg så dem sist for halvannet år siden. Nå er det releasekonsert for deres EP, solgt som brettede papirfugler med nedlastingskode på konserten. Stilig, så slipper man å forholde seg til noen lugubre streamingtjenester (hvor den selvfølgelig også finnes). Vokalen virker ganske så inspirert av Ingrid Helene Håvik – ikke det verste man kan inspireres av for å si det sånn, men det helt spesielle særpreget kommer inn med Håkon Brunborg Kjenstad på bratsj. Sjekk dem ut, gå og se dem før de spiller på Sverresborg og billetten koster skjorta.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s