2015-07-17 Mats Gustafsson – Petter Northug Tribute Unit – Teatret vårt, Moldejazz

«Petter Northug Tribute Unit – New instruments in jazz and sports, a New Piece by Mats Gustafsson in 4 Parts (of Gold)» er hans hyllest til «den mest hatede nordmann i Sverige» og de fire gullene han tok under siste VM. Mats Gustafssons beskrivelse på forhånd var at «Vi gjør som Petter, lugnt, lugn, lugnt, og så gjer vi järnet i sista svengen.»

Vi fikk et verk i 4 etapper, med lydkollasjer og teater hvor de fire gullene ble fanget i form av kroner. For de som kom for å høre jazz i tradisjonell forstand var det vel neppe riktig sted. Men en artig opplevelse var det.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s