2015-07-07 2. Håvard Lund, Nicolas Leirtrø – Kvitblinkbrygga og Kjeila kafe

7. juli var det utstillingsåpning på Kvitblinkbrygga på Skaje, Mausundvær. I den forbindelse ble Håvard Lund og Nicolas Leirtrø invitert til å spille en konsert på brygga. Vi fikk en smakfull tolkning av “In The Ghetto”, til ære for utstiller Gunnhild Finborud Nøren, og et nytt stykke musikk laget for anledningen. Et dokumentarfilmteam var til stede og filma under utstillingsåpninga – så kanskje dukker det opp bilder på en skjerm nær deg en dag.

Men ikke nok med det – musikken bar tvers over havna, så de ble spontaninvitert til å spille om igjen på Kjeila kafe samme dag, etter innveinga på havfiskefestivalen som foregikk der. Som Håvard Lund sa det – Det er antagelig første gang i verdenshistorien at en jazzduo med bassklarinett og barytongitar har blitt invitert til å spille på en fæstefeskival.

Leave a Reply