2014-09-29 Eldbjørg Raknes, Tomas Järmyr – Dokkhuset

Et mestermøte på Dokkhuset. I ringen møtes Eldbjørg Raknes med vokal, elektronikk og live sampling – og Tomas Järmyr med et større sett av trommer og cymbaler enn vanlig fra den kanten. De står oppstilt mot hverandre som til kamp i mørket, men det vi får er et tett samspill som maler fram lydlandskap sendt fram og tilbake mellom de to.

En liten snutt fra konserten finnes på Soundcloud.

One thought on “2014-09-29 Eldbjørg Raknes, Tomas Järmyr – Dokkhuset

  1. Eldbjørg sto bak en liten “hemmelig” perle av en festival, langt inni skauen innafor Vikvarvet i Selbu, fram til vi fikk ny regjering. Sjøbygda-festivalen, med creme de la creme musikere. Var så heldig å oppdage festivalen siste året den besto, ved en tilfeldighet. Veldig low key, kanskje 100 publikum, Ståle Storløkken, Eirik Heggdal, Barokksolistene, Paul Nilsson Love og Stian Westerhus + Pale Horse m.flere på artistkartet, i tillegg til foredrag av Erling Borgen. Kjempekult opplegg,,,,men Widwey og FrP tok krokfot på festivalen… Anders

Leave a Reply